Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2013 11:49 - Кога ни трябва консултантска фирма?
Автор: businesslife Категория: Бизнес   
Прочетен: 962 Коментари: 0 Гласове:
0



Повечето от вас може би са скептично настроение към допускането на чужди хора в своята фирма с цел оптимизация. Нормално е да се страхувате от изтичане на информация или некачествена работа, все пак вие сте изградили бизнес и е ваша работа да го запазите и развивате. Но има моменти, в които ясно усещате, че нямате ясно дефинирана насока за бъдещето, нещата не вървят или пък се чуствате лимитирани за да растете. В такива моменти експертен екип от топ констултантска компания в България би свършил чудеса.

Някои от лидерите в България, в това число и Нектс Консулт са създали екип само от специалисти в своята област- бизнес оптимизация, финансово управление, ИТ системи и така нататък. Тяхното независимо експертно мнение би могло да насочи вашия бизнес в правилната посока.

Кога се нуждаем от консултантска фирма?

Генерално погледнато има 2 типа фирми, които се нуждаят без съмнение от помощта на бизнес консултанти- тези които знаят, че нещо не е наред, но нямат ясна представа какво точно е то и как да го оправят, и тези които са напълно наясно къде и какъв е проблема, но нямат капацитета да го решат.

image

Когато консултантска фирма влезе във вашия бизнес вие не трябва да се притеснявате за изтичане на информация. Договорите за конфиденциалност се спазват много стриктно в Европейския Съюз и нарушаването на такъв води до много тежки санкция, както навсякъде по света. Освен, че пободни бизнес консултанти ще ви насочат в правилната посока те ще обогатят вашата фирма допълнително, защото в процеса на оптимизацията много от вашия персонал ще придобие нови знания и know-how.

Процесът на оптимизация по който работят специалистите от Некст Консулт е ясен и строго определен за всяка отделна компания. Първо следва анализиране на ситуацията и консултация за това какво и как може да бъде подобрено. След, което следва процеса на изграждане на тези решения, които ще направят бизнеса по-ефективен и по-добре структуран. Финалната фаза е на интеграция и оценка на резултатите. Този строго опрделен процес гарантира работа на определени цени и изключва надхвърлянето на бюджета като опция.

Едва 1 от 8 мениджъри е щастлив след като констултанти са оптимизирали бизнеса му. Причината за това е честото надхвърляне на начално определения бюджет както и недостигане на обещаните резултати/цели. Некст Консулт се справя с тези често срещани проблеми като предлага фиксирани цени за точно определени резултати в замяна. Това ви гарантира, че вашата инвестиция не би била напразна.

Минете на следващо ниво във вашият бизнес- изберете консултантска фирма Next Consult




Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: businesslife
Категория: Бизнес
Прочетен: 3215
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив